develop free website
Mobirise

A CSM-Medical Kft

A CSM-Medical Kft 1991-óta van jelen a magyar egészségügyi piacon. Az utóbbi évtizedben jellemzően a nagyobb integráltságú diagnosztikai és terápiás készülékekkel szolgálja ki kórházi és magánorvosi partnereit. Az eszközök közül ki kell emelni a lézer, a laboratóriumi centrifuga és az Arteriográf készülékeket. 

Küldetés a szív és érrendszeri prevencióban

A cég 2004-es megjelenése óta foglalkozik az artériás rendszer diagnosztikájára szolgáló Arteriográf hazai és export értékesítésével. Korábban a Medexpert Kft vállalt kiemelkedő szerepet a műszer piaci bevezetésében, hazai és nemzetközi kutatások finanszírozásában. A CSM-Medical mint a Medexpert Kft szellemi, technológiai és tudományos örököse végzi most ezirányú tevékenységét. A CSM-Medical célja és küldetése, hogy az Arteriográf elfoglalja a szív és érrendszeri prevencióban őt megillető kiemelkedő helyét. 

Sok más szakterület mellett most a "Három generációval az egészségért program"-ban nyertes praxisok alkalmazhatják hatékonyan a CSM-Medical által összeállított eszközrendszert és profitálhatnak a páciens együttműködést segítő módszereik alkalmazásából is. Részletes információ az Innovatív megoldások alatt található.

Kapcsolat

Cím: 

CSM-Medical Kft.
1125 Budapest, Budakeszi út 30/a.


Telefon:

+36 1 228 9853

+36 30 782 6618 - Lézer 

+36 30 782 7712 - Ultrahang, centrifuga, szervíz

+36 30 782 9881 - Arteriográf 

 Üzenet küldése: office@csm-medical.hu