Szabadalmaztatott mérési módszere lehetővé teszi az aorta nyomásgörbe noninvazív regisztrálását. A görbén elvégzett pulzushullám analízis több, az artériás érrendszer állapotát jellemző fontos paraméter megállapítását teszi lehetővé. Ez pontosabb egyéni rizikó megállapítást, jobb páciens együttműködést eredményez.

Mobirise

Innovatív orvosoknak

Az arterial stiffness, a makro és mikrovaszkuláris rendszer állapotának felmérése számos szakterületnek biztosíthatja az egyszerű diagnosztikai lehetőséget, a kockázatok korai felismerését és a terápia hatékonyságának ellenőrzését. A páciens mérésekkel alátámasztott kockázatának bemutatása jobb együttműködést eredményez.

Mobirise

Arterialcare termékcsalád

Az Arteriográf készüléket funkcionálisan azonos infra vagy bluetooth kommunikációs változatban szállítjuk.
A szabadalmaztatott mérési módszernek köszönhetően a centrális nyomás 24 órás monitorozására szolgáló CBPM és az arterial stiffness paraméterek 24 órás regisztrálására alkalmas Arteriográf24 készülék is a portfólió része lehet.

Mobirise

Támogatás

Felhasználóink számára az Arteriográffal kapcsolatos elméleti és gyakorlati képzést tartunk Budapesten vagy igény szerint saját intézményükben. Mód van online képzésre is.
Egyes technikai problémáknál gyors segítséget tudunk nyújtani távoli asztal hozzáféréssel is.

Vizsgálat Arteriográffal

A vizsgálat egyszerű és gyorsan elvégezhető. Kivitelezése nem orvosi feladat, de az eredmények értékelése már az. Felhasználóinknak képzést tartunk az Arteriográf kezeléséről, a szolgálatott paraméterekről és a leletek értelmezéséről.

Dr. Martin Middeke: Az erek idő előtti öregedése
a klinikai gyakorlatban

Dr. Császár Albert kommentárjával

A korai vaszkuláris öregedés (early vascular aging, EVA) kérdésköre az érfalak korai, gyorsan kialakuló rugalmatlanná válásának és az endothelműködés beszűkülésének időben történő felismerését és lassítását célzó eljárásokat öleli fel. A korai prevenciós cél az atherosclerosis kialakulásának – beleértve annak valamennyi kardiovaszkuláris következményét is – megakadályozása, illetve lassítása. Cikkünk ennek módszereit ismerteti

  • Evidenciák a szív és érrendszeri prevencióban Cikkgyűjtemény
  • Az érfali öregedés- Artériás életkor Éva-Ádám koncepció
  • A vascularis életkor meghatározásának szerepe és jelentősége a cardiovascularis prevenció kockázati rétegzésében Cikk
  • Az artériás életkor vizsgálata a családorvosi gyakorlatban Cikk
  • The noninvasive assesment of vascular aging Angol nyelvű cikk
  • A perifériás és a centrális vérnyomás klinikai jelentősége a neurológus szemszögéből Cikk
  • Arteriograph Cohort Study Cikk

Arteriográf

A letölthető pdf file az Arteriográf működési elvét magyarázza el.

Paraméterek

A letölthető pdf file az Arteriográf által mért paramétereket mutatja be, valamint egészséges és beteg páciens leletét is tartalmazza.

Validáció

A teljesség igénye nélkül mutatja be a letölthető pdf file az Arteriográf validációjával kapcsolatos publikációkat.

Made with ‌

Landing Page Software